KARIN FABRICIUS

Psykoterapeut, MPF

Læs om terapien

Om MIG

Jeg er psykoterapeut MPF , godkendt af Dansk Psykoterapeutforening og uddannet på Psykoterapeutisk Institut i København.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag. i psykologi og har igennem de sidste 20 år arbejdet som konsulent og underviser med udvikling af mennesker og relationer i organisationer.

Vi mennesker er hver især et fantastisk spændende mysterium. Hvordan den enkelte fungerer og trives, hvilke handlemønstre, værdier og måder at være i verden på med sig selv og andre, vækker min nysgerrighed. Der er altid mere vi kan blive klogere på i forhold til os selv og andre.  Det er derfor at psykoterapi er så spændende.

Jeg elsker processen med at støtte andre til at finde frem til deres autenticitet og kraft til at få det bedste ud af deres liv og relationer. Jeg vil også meget gerne støtte dig.

Privat er jeg fraskilt og mor til 3. Jeg er født i 1970 og bor på Østerbro.

Book en uforpligtende samtale

ANBEFALINGER:

Jeg følte mig som ingenting og mit selvværd var i bund. Min hverdag var stress og angst. Jeg ved slet ikke hvor jeg ville være i dag, hvis ikke jeg overvandt mig selv og opsøgte Karin. Jeg har efterhånden fået det meget bedre og har en langt større forståelse af mig selv og hvad jeg er værd. Jeg føler, at jeg betyder noget igen, også for mig selv.
Samtalerne hos Karin har været meget givende. Det har været et trygt sted at åbne op. Jeg har oplevet Karin som empatisk og varm, hvilket har været meget vigtigt for mig. Jeg har før gået til psykolog uden det rigtig hjalp. Det er første gang, at jeg i terapi har jeg for alvor har følt mig set og mødt. Jeg kan kun anbefale et terapiforløb hos Karin.
Jeg startede i terapi fordi jeg havde problemer i relationen til min søn. Det har været rigtigt godt at arbejde med mine følelser, mønstre og adfærd. Jeg var slet ikke klar over hvor både ked af det og vred, jeg var, og hvordan det holdt os fast i problemer. Det at arbejde med det og få en større selvindsigt, betyder, at jeg også har fået det bedre med andre. Jeg har lært at sætte grænser på en sund måde. Karin har været en rigtig god og skarp støtte i den proces.
Jeg er vokset op i en familie med misbrug og min barndom har i det hele taget ikke været den bedste. Det præger mit liv rigtig meget. Jeg bliver nok aldrig den helt lykkelige type, men terapien har hjulpet mig rigtig meget til at forstå mig selv. Jeg kan bedre deale med min angst og alt det lort, jeg har oplevet, og jeg er fx ikke lige så vred og stresset, som jeg var før.